top of page
WhatsApp Image 2019-09-10 at 09.30.05.jp

Evenementregistratie

Een succesvol evenement begint bij een effectieve evenementregistratie. Met de Hospitality Manager van On-d-mand kunt u de registratieprocessen niet alleen vereenvoudigen, maar ook optimaliseren. Onze software biedt één centraal platform voor het beheer van alle aspecten van uw evenementregistratie. U krijgt toegang tot diverse features die u helpen bij het creëren van een registratiepagina, het automatiseren van e-mails en zelfs het analyseren van de opkomstgegevens terwijl het event plaatsvindt.

Evenementregistratie op laptop en mobiel
Home: Welcome

✓ Vaste prijs per maand

✓ Zeer gebruiksvriendelijk

✓ Onbeperkt te gebruiken

Maak het beheer van evenementregistratie simpel met onze software

Gebruiksvriendelijke software voor evenementregistratie verandert de manier waarop u evenementen organiseert. Door alle gegevens voor gastregistratie op één plek te centraliseren, heeft u altijd een helder overzicht van uw aanmeldingen en kunt u gemakkelijk wijzigingen doorvoeren. Een goed beheer van evenementenregistratie biedt u bovendien de mogelijkheid om de voorkeuren van uw gasten te leren kennen en gepersonaliseerde communicatie te sturen. Met de automatisering van routinetaken, zoals bevestigingsmails en herinneringen, vermindert u de administratieve last. Zo houdt u met onze innovatieve softwareoplossing voor hospitality meer tijd over voor andere belangrijke aspecten van uw evenement. Met onze software voor evenementenregistratie profiteert u van een breed aanbod aan handige features voor een vaste prijs per maand. Door gebruik te maken van onze evenementenbeheertool is het beheren van registraties niet alleen eenvoudiger, maar ook effectiever. Als u andere capaciteiten nodig heeft, kunnen we ook software op maat voor u ontwikkelen.

Evenementenregistratie voor een voetbalwedstrijd

Bent u op zoek naar een effectieve evenementenregistratie?

Bel ons of plan uw belafspraak met ons in

Wilt u meer weten over hoe onze software voor evenementregistratie u kan helpen bij het beheer van uw volgende evenement? Neem dan contact met ons op. Bel naar 020-4953080 of plan een belafspraak in via ons online contactformulier. Ons team van experts staat klaar om u te ondersteunen met een op maat gemaakte oplossing voor het beheer van evenementregistratie.

Diensten van On-d-mand
Diensten van On-d-mand
IMG_1269.png
Design Generator

Geef uw verkoopvertegenwoordigers de mogelijkheid om Point-Of-Sale-Materials (POSM) voor elke klant te personaliseren met de grootst mogelijke professionaliteit. De Design Generator wordt gebruikt voor gepersonaliseerde drank, biermenu's, posters en placemats.

Book - left.png
ERO - right.png
My Office Days

My Office Days is dé werkplek reserveringsapp (iOS, Android en web browser) om het maximale rendement uit hybride werken te halen.
- Bed- B

Custom.png
Custom software

Heeft u een idee dat ontwikkeld moet worden? Neem contact met ons op voor onze benadering om aan uw behoeften op het gebied van software en apps te voldoen. We laten graag onze maatwerkprojecten zien en demonstreren deze.

Bel gerust, 020-4953080

Is dit niet het juiste moment?

Laat een bericht achter met een geschikte tijd voor een belafspraak en

een van onze teamleden belt u terug.

Contact
bottom of page