top of page
WhatsApp Image 2019-09-10 at 09.30.05.jp

Systeem voor gastregistratie

Om gastenregistratie efficiënt te beheren, heeft On-d-mand een online systeem ontwikkeld. De Hospitality Manager is voorzien van alle features die u als horecaprofessional nodig heeft, waaronder een functie om een registratiepagina voor uw gasten te ontwerpen naar uw wens. Dit bespaart tijd en helpt u om uw evenement beter te plannen en beheren.

Evenementregistratie op laptop en mobiel
Home: Welcome

✓ Vaste prijs per maand

✓ Zeer gebruiksvriendelijk

✓ Onbeperkt te gebruiken

Overzichtelijke online gastregistratie met ons systeem

Een online systeem voor gastregistratie zorgt voor een naadloze ervaring voor zowel de organisator als de bezoeker. Onze software voor evenementenbeheer stelt u in staat om met enkele klikken een volledige registratiepagina op te zetten die toegankelijk is vanaf elk apparaat. Zo kunnen uw gasten zich eenvoudig registreren, terwijl u updates ontvangt over deelnemers. Met dit systeem kunt u niet alleen snel en eenvoudig gegevens van uw gasten verzamelen, maar ook hun voorkeuren en speciale verzoeken in kaart brengen. U heeft de keuze uit een lange lijst aan vragen die u op de registratiepagina kunt zetten, of u kunt zelf registratievelden aanmaken. Dit systeem voor gastregistratie is zowel geschikt voor de horeca als voor evenementregistratie.

Evenementenregistratie voor een voetbalwedstrijd

Bent u op zoek naar een naadloos gastregistratie-systeem?

Zet eenvoudig uw registratiesysteem op

Ons systeem voor gastregistratie is ontworpen om het maximale uit uw evenementplanning te halen door een soepele flow te garanderen, van aanmeldingen tot aanwezigheidsbeheer. Maak het uzelf gemakkelijk met onze softwareoplossingen voor hospitality. Wilt u van deze functie voor gastregistratie en nog veel meer handige features van onze software profiteren voor een vaste prijs per maand? Bel dan naar 020-4953080 of plan een belgesprek in via ons online contactformulier.

Diensten van On-d-mand
Diensten van On-d-mand
IMG_1269.png
Design Generator

Geef uw verkoopvertegenwoordigers de mogelijkheid om Point-Of-Sale-Materials (POSM) voor elke klant te personaliseren met de grootst mogelijke professionaliteit. De Design Generator wordt gebruikt voor gepersonaliseerde drank, biermenu's, posters en placemats.

Book - left.png
ERO - right.png
My Office Days

My Office Days is dé werkplek reserveringsapp (iOS, Android en web browser) om het maximale rendement uit hybride werken te halen.
- Bed- B

Custom.png
Custom software

Heeft u een idee dat ontwikkeld moet worden? Neem contact met ons op voor onze benadering om aan uw behoeften op het gebied van software en apps te voldoen. We laten graag onze maatwerkprojecten zien en demonstreren deze.

Bel gerust, 020-4953080

Is dit niet het juiste moment?

Laat een bericht achter met een geschikte tijd voor een belafspraak en

een van onze teamleden belt u terug.

Contact
bottom of page