top of page
WhatsApp Image 2019-09-10 at 09.30.05.jp

Hospitality softwareoplossingen

Als u in de hospitality werkt, maken de softwareoplossingen van On-d-mand uw werk makkelijker. De Hospitality Manager helpt horecabedrijven en andere professionals hun service naar een hoger niveau te tillen door processen zoals reserveringen, klantbeheer en evenementenplanning te stroomlijnen. Zo heeft u meer tijd om verbinding te maken met uw gasten.

Evenementregistratie op laptop en mobiel
Home: Welcome

✓ Vaste prijs per maand

✓ Zeer gebruiksvriendelijk

✓ Onbeperkt te gebruiken

Ontdek onze softwareoplossingen voor hospitality

Onze softwareoplossingen omvatten een breed scala aan functionaliteiten speciaal ontworpen voor professionals in hospitality. Van geavanceerde evenementregistratie tot klantbeheersystemen, onze software faciliteert een vlekkeloze operatie van uw dagelijkse activiteiten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Verstuur online uitnodigingen, houd een gastenlijst bij of deel uw gasten eenvoudig in. Met ons platform voor evenementmanagement of op maat gemaakte softwareoplossingen optimaliseert u uw boekingen, personaliseert u de gastervaring en verhoogt u uw operationele efficiëntie. U profiteert bij ons van een complete softwareoplossing met uitgebreide features voor een vast tarief per maand.

Evenementenregistratie voor een voetbalwedstrijd

Bent u benieuwd naar onze hospitality softwareoplossingen? 

Neem telefonisch contact met ons op

Of u nu softwareoplossingen op maat wenst of u een van onze beschikbare programma’s wilt gebruiken, onze software maakt het beheren van uw bedrijf in de hospitality eenvoudiger. Bel naar 020-4953080 of geef via ons contactformulier aan wanneer u beschikbaar bent om te bellen over onze event app. Wij helpen u graag een passende oplossing te vinden die aansluit bij de behoeften van uw onderneming.

Diensten van On-d-mand
Diensten van On-d-mand
IMG_1269.png
Design Generator

Geef uw verkoopvertegenwoordigers de mogelijkheid om Point-Of-Sale-Materials (POSM) voor elke klant te personaliseren met de grootst mogelijke professionaliteit. De Design Generator wordt gebruikt voor gepersonaliseerde drank, biermenu's, posters en placemats.

Book - left.png
ERO - right.png
My Office Days

My Office Days is dé werkplek reserveringsapp (iOS, Android en web browser) om het maximale rendement uit hybride werken te halen.
- Bed- B

Custom.png
Custom software

Heeft u een idee dat ontwikkeld moet worden? Neem contact met ons op voor onze benadering om aan uw behoeften op het gebied van software en apps te voldoen. We laten graag onze maatwerkprojecten zien en demonstreren deze.

Bel gerust, 020-4953080

Is dit niet het juiste moment?

Laat een bericht achter met een geschikte tijd voor een belafspraak en

een van onze teamleden belt u terug.

Contact
bottom of page