top of page
WhatsApp Image 2019-09-10 at 09.30.05.jp

Event app

Onze event app is essentieel voor het succes van elk modern evenement. Bij on-d-mand hebben we de Hospitality Manager ontwikkeld, een app waarmee u alle functies heeft om registratieprocessen eenvoudig mee te beheren. Zo kunt u zich focussen op andere aspecten om uw evenement vlekkeloos te laten verlopen.

Evenementregistratie op laptop en mobiel
Home: Welcome

✓ Vaste prijs per maand

✓ Zeer gebruiksvriendelijk

✓ Onbeperkt te gebruiken

Optimaliseer uw evenementenbeheer met onze event app

Met onze event app beheert u moeiteloos elk detail van uw evenement. De app stelt u in staat om deelnemersregistraties te beheren, e-mails in te plannen en waardevolle feedback te verzamelen. Deze en de vele andere functionaliteiten van onze app verhogen de betrokkenheid en verbeteren de ervaring voor zowel organisatoren als deelnemers. U houdt controle over alle aspecten van uw evenement, van de voorbereiding tot de afsluiting van uw event, allemaal vanuit één krachtige app. Maak gebruik van ons standaard programma of laat ons een hospitality softwareoplossing op maat ontwikkelen voor uw bedrijf.

Evenementenregistratie voor een voetbalwedstrijd

Bent u op zoek naar een innovatieve app voor evenementen?

Neem telefonisch contact met ons op

Om uw event efficiënter te organiseren, gebruikt u onze innovatieve app. Zo regelt u alle registraties vanuit één punt. Bent u benieuwd wat onze app voor uw evenement kan betekenen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 020-4953080 of laat via ons contactformulier weten wanneer we u kunnen bereiken om ons online eventmanagementplatform met u te bespreken.

Diensten van On-d-mand
Diensten van On-d-mand
IMG_1269.png
Design Generator

Geef uw verkoopvertegenwoordigers de mogelijkheid om Point-Of-Sale-Materials (POSM) voor elke klant te personaliseren met de grootst mogelijke professionaliteit. De Design Generator wordt gebruikt voor gepersonaliseerde drank, biermenu's, posters en placemats.

Book - left.png
ERO - right.png
My Office Days

My Office Days is dé werkplek reserveringsapp (iOS, Android en web browser) om het maximale rendement uit hybride werken te halen.
- Bed- B

Custom.png
Custom software

Heeft u een idee dat ontwikkeld moet worden? Neem contact met ons op voor onze benadering om aan uw behoeften op het gebied van software en apps te voldoen. We laten graag onze maatwerkprojecten zien en demonstreren deze.

Bel gerust, 020-4953080

Is dit niet het juiste moment?

Laat een bericht achter met een geschikte tijd voor een belafspraak en

een van onze teamleden belt u terug.

Contact
bottom of page